Home Ervaringen Tilburg Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegster-tilburg.nl


  Waarzegsters uit Tilburg kijken in de glazen bol
Paswoord vergeten?
     
  Online waarzegster uit Tilburg kijkt in de kristallen bol en voorspelt uw toekomst. Antwoord van de online waarzegster uit Tilburg op uw vragen.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzegsters Daghoroscoop  Stier door  waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door  waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door  waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door  waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door  waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door  waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door  waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Online ervaringen over Online online waarzegsters uit Tilburg
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Tilburg?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Tilburg van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Tilburg.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegster-tilburg.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Tilburg had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Roy
  Ervaring met waarzegster Roy
  Roy is echt een topmedium. 1 van de betere mediums op de lijn. Een echte aanrader. Duidelijk, to the point en zeker van zijn antwoorden
Ik heb hem gedurende enkele jaren gecontacteerd en kan bevestigen dat zijn voorspellingen uitkomen.
R.




Ervaring van R met waarzegster Roy   Ervaring van R met waarzegster Roy   Ervaring van R geplaatst op 5 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Roy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster SherlockOryn
  Ervaring met waarzegster SherlockOryn
  Wauw ik heb net een gesprek gehad met SherlockOryn, wat ben je een bijzondere man, en wat reading heb ik mogen ontvangen. Het gaf me heel veel rust, en heel veel vreugde, zo mooi. Nogmaals bedankt SherlockOryn, ik hou U op de hoogte. En bedankt voor het kaarsje die
nu brand. Groetjes M.A.




Ervaring van M.A met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van M.A met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van M.A geplaatst op 5 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Zit je in de knoop en wil je een goed gesprek. Dan ben je bij Gazali aan het juiste adres.




Ervaring van Britt met waarzegster Gazali   Ervaring van Britt met waarzegster Gazali   Ervaring van Britt geplaatst op 5 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Nina
  Ervaring met waarzegster Nina
  Nina is echt the best een poos geleden had ik moeilijkheden op werk en ik was oververmoeid. Ik vroeg aan haar: hoe denk je dat de gesprekken met de bedrijfsarts zullen verlopen? Ze was de enige die me vertelde dat ik me moest voorbereiden en dat het pittig zou worden.




Ervaring van Indranie met waarzegster Nina   Ervaring van Indranie met waarzegster Nina   Ervaring van Indranie geplaatst op 5 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jennifer
  Ervaring met waarzegster Jennifer
  Vertelt eerlijk en vlot wat ze ziet. Een echte aanrader.




Ervaring van e met waarzegster Jennifer   Ervaring van e met waarzegster Jennifer   Ervaring van e geplaatst op 5 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dinah
  Ervaring met waarzegster Dinah
  Lieve dinah. Heel erg bedankt voor het fijne gesprek.je zit er met alles echt boven op. En je bent ook zo vreselijk lief.

Dank je wel. Echt een aanrader om te bellen.

Liefs L .




Ervaring van Anoniem met waarzegster Dinah   Ervaring van Anoniem met waarzegster Dinah   Ervaring van Anoniem geplaatst op 5 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dinah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yuorah
  Ervaring met waarzegster Yuorah
  Yuorah. lieve, geduldige, respectvolle n bijzonder voorspellingen doet ze. Yuorah durf ik ook te bellen en zelfs soms gewone dingen te vragen, je ziet het soms echt niet zitten en ik wacht mijn beurt tot ik contact met haar hebt. Yuorah geeft mij ook rust dan kan ik verder en geniet van de dag, dank je Yuorsh .




Ervaring van Jo met waarzegster Yuorah   Ervaring van Jo met waarzegster Yuorah   Ervaring van Jo geplaatst op 5 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sonja
  Ervaring met waarzegster Sonja
  Sonja is een aanwinst op deze lijn.
Ze zegt de waarheid ook al is het minder.
Mij ga je nog wel meer horen.
Ik vertrouw op jou.
Dank je voor je advies.
Doe zo verder.
Groetjes stefanie .




Ervaring van Stefanie met waarzegster Sonja   Ervaring van Stefanie met waarzegster Sonja   Ervaring van Stefanie geplaatst op 5 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Angele
  Ervaring met waarzegster Angele
  Straffe dame. Wat ze allemaal kan vertellen zonder dat ik uitleg gaf. Echte aanrader.




Ervaring van Vicky met waarzegster Angele   Ervaring van Vicky met waarzegster Angele   Ervaring van Vicky geplaatst op 5 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Angele  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yasmin
  Ervaring met waarzegster Yasmin
  Dag Yasmin, hopelijk gaat alles goed met jou. Wanneer kom je terug op de lijn? We missen je, ik vind je zo goed in kaartjes leggen, recht door zee, eerlijk en je kaartjes kloppen :) Hopelijk kom je snel weer terug, heel veel liefs van een trouwe fan xxx.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Yasmin   Ervaring van Anoniem met waarzegster Yasmin   Ervaring van Anoniem geplaatst op 5 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yasmin  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Bhartie
  Ervaring met waarzegster Bhartie
  Hallo,
Ik heb je een paar dagen geleden gesproken. Bedankt dat je mij antwoorden kon geven op mijn vragen. Je hebt mij weer tot rust gebracht. Ik vind je echt super goed. Een van de beste. Jammer dat je niet vaak online bent. xxxxxxxx.




Ervaring van Issa met waarzegster Bhartie   Ervaring van Issa met waarzegster Bhartie   Ervaring van Issa geplaatst op 5 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sara
  Ervaring met waarzegster Sara
  Lieve Sara, had jou vanavond weer even gesproken over die nieuwe persoon in mijn leven. Ik maakte me druk over het contact vandaag, maar idd vlak na ons gesprek heeft hij mij gecontacteerd. En hij komt zo nog heel even langs, dus jij had gelijk. Toppertje ben jij. Hopelijk zal de rest tussen hem en mij positief gaan en kan ik dat andere hoofdstuk (J) nu eens afsluiten. Dank je wel lieverd en tot snel weer hopelijk. Liefs F ( van J en vandaag F) ;-) xxxx.




Ervaring van FT met waarzegster Sara   Ervaring van FT met waarzegster Sara   Ervaring van FT geplaatst op 4 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Tabitha
  Ervaring met waarzegster Tabitha
  Tabitha heeft het altijd juist. Zij heeft nu meerdere gebeurtenissen goed voorspeld, zelfs qua tijd. Tabitha heeft ook enorm veel humor en ze geeft ook super goed advies in hoe men met de situatie moet omgaan.




Ervaring van F met waarzegster Tabitha   Ervaring van F met waarzegster Tabitha   Ervaring van F geplaatst op 4 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Olivia
  Ervaring met waarzegster Olivia
  Ik heb Olivia in mei gesproken. Het was een heel fijn gesprek. Olivia wist precies wat er in de ander omgaat, hoe zijn karakter is en wat er is afgespeeld tussen ons. U ziet net als de meesten hier dat het contact terugkomt, als dat zo is laat ik het u gauw weten. We wachten het af. Bedankt Olivia xxx .




Ervaring van L. met waarzegster Olivia   Ervaring van L. met waarzegster Olivia   Ervaring van L. geplaatst op 4 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olivia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster MathildaNili
  Ervaring met waarzegster MathildaNili
  MathildaNili,
Ik heb je zojuist gesproken en elke keer zet je mij weer terug in mijn kracht.
Ik spreek je al een lange tijd en jouw voorspellingen komen zo vaak uit dat ik bij elke onzekerheid in mijn leven jouw inzichten en bevestigingen wil hebben. Je bent altijd zo eerlijk in jouw antwoorden dat ik nooit hoef te twijfelen, Ik wacht het gewoon af en meestal komt het gewoon uit.
Blijf doorgaan want ik kan je niet missen. Dikke knuffel H.




Ervaring van H met waarzegster MathildaNili   Ervaring van H met waarzegster MathildaNili   Ervaring van H geplaatst op 4 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Morgane
  Ervaring met waarzegster Morgane
  Lieve Morgane, bedankt voor alles, je begrijpt me altijd zo goed, en alles komt uit wat je voorspelt, je bent een topper.
tot spoedig nog eens.




Ervaring van nola met waarzegster Morgane   Ervaring van nola met waarzegster Morgane   Ervaring van nola geplaatst op 4 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Morgane  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Tess
  Ervaring met waarzegster Tess
  Hi Tess, ik had je net gesproken over een man. En je vertelde dat hij een gevoels man is en dat er ook gemist is naar mij toe. Sorry dat de verbinding werd verbroken. Maar bedankt voor je inzichten. Ik ben blij met jou inzichten.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Tess   Ervaring van Anoniem met waarzegster Tess   Ervaring van Anoniem geplaatst op 4 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maddy
  Ervaring met waarzegster Maddy
  Wat ben ik blij dat ik met haar gesproken heb. Ik voel me nu een stuk sterker dan voorheen. Wat een lieve schat en ze voelt het precies aan. Heel mooi.




Ervaring van Suzanne met waarzegster Maddy   Ervaring van Suzanne met waarzegster Maddy   Ervaring van Suzanne geplaatst op 4 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Maddy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sharida
  Ervaring met waarzegster Sharida
  Hoi charida,
Was weer leuk gesprek zeg, spijtig dat de minuten zo vlug gaan.
Je bent altijd to the point voor mij
Bedankt energieke dame.




Ervaring van Energieke dame met waarzegster Sharida   Ervaring van Energieke dame met waarzegster Sharida   Ervaring van Energieke dame geplaatst op 4 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dirk
  Ervaring met waarzegster Dirk
  Leuke babbel dirk, en tussen de regels door heb je me toch subtiel, weliswaar, duidelijke je mening gegeven. Die zeer terecht was achteraf bekeken. Pierette.




Ervaring van Pierette met waarzegster Dirk   Ervaring van Pierette met waarzegster Dirk   Ervaring van Pierette geplaatst op 4 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Tancy
  Ervaring met waarzegster Tancy
  Bedankt voor je consult, net zo eerlijk en duidelijk. Lief dankjewel, ik ga me best doen. Groetjes en een knuffel.




Ervaring van Sandy met waarzegster Tancy   Ervaring van Sandy met waarzegster Tancy   Ervaring van Sandy geplaatst op 3 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Voorspelling van 1 juni is uit gekomen .




Ervaring van J met waarzegster Desteny   Ervaring van J met waarzegster Desteny   Ervaring van J geplaatst op 3 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sonja
  Ervaring met waarzegster Sonja
  Bedankt Sonja super. Een aanwinst op de lijn.




Ervaring van Mandy met waarzegster Sonja   Ervaring van Mandy met waarzegster Sonja   Ervaring van Mandy geplaatst op 3 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Joke
  Ervaring met waarzegster Joke
  Lieve Joke, Jij stelt mij gerust. Ik heb vertrouwen in je voorspelling. Dankjewel.




Ervaring van Petra met waarzegster Joke   Ervaring van Petra met waarzegster Joke   Ervaring van Petra geplaatst op 3 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Chantal
  Ervaring met waarzegster Chantal
  Jij bent echt een lieverd, zo gedetailleerd en hoopvol, laat je zeker nog weten.




Ervaring van Happy met waarzegster Chantal   Ervaring van Happy met waarzegster Chantal   Ervaring van Happy geplaatst op 3 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Beau
  Ervaring met waarzegster Beau
  supermedium, got it allright at the end.




Ervaring van Fons met waarzegster Beau   Ervaring van Fons met waarzegster Beau   Ervaring van Fons geplaatst op 3 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Mari Elena
  Ervaring met waarzegster Mari Elena
  Wauw. Ik kreeg antwoorden op vragen die ik niet gesteld had maar waar ik wel mee zat. Ongelofelijk dat iemand dat voelt. Sterke gave. Dank je wel.




Ervaring van Els met waarzegster Mari Elena   Ervaring van Els met waarzegster Mari Elena   Ervaring van Els geplaatst op 3 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster SherlockOryn
  Ervaring met waarzegster SherlockOryn
  Afgelopen week voorspelde je dat er een bericht naar me onderweg was van een vrouw. Ik had geen idee wie of wat. Tot ik gisteravond uit het niks een berichtje kreeg van een vroegere vriendin waar ik al een poos geen contact meer mee heb met een verzoek m af te spreken. Helemaal verbaasd was ik omdat ik geen bericht van haar verwachtte. Ik moest gelijk aan jouw voorspelling denken. Spot on. Ik ben heel benieuwd wanneer je andere voorspellingen uitkomen. Hartstikke bedankt.




Ervaring van D. met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van D. met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van D. geplaatst op 2 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster SherlockOryn
  Ervaring met waarzegster SherlockOryn
  Super ongelofelijk wat hij zegt zonder voorkennis.




Ervaring van Nicole met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van Nicole met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van Nicole geplaatst op 2 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Monique
  Ervaring met waarzegster Monique
  Zo mooi, precies op de voorspelde dag kreeg ik een bericht en kon ik een fijn gesprek met hem hebben, een klein gesprek maar een hele ommekeer en bewustwording.




Ervaring van Inge met waarzegster Monique   Ervaring van Inge met waarzegster Monique   Ervaring van Inge geplaatst op 1 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Tabitha
  Ervaring met waarzegster Tabitha
  Dankjewel voor het fijne gesprek van zondag. Je had snel de juiste energieen van mij en de personen te pakken. Ben heel erg benieuwd naar de voorspellingen en ik bel je snel weer. xxx.




Ervaring van P met waarzegster Tabitha   Ervaring van P met waarzegster Tabitha   Ervaring van P geplaatst op 1 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Beau
  Ervaring met waarzegster Beau
  Hoi Beau, effe een berichtje voor jou. Hoe goed jij overal doorheen prikt en iemands ware karakter onthuld. Gewoon pats boem waarheid en nergens omheen draaien. Chapeau.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Beau   Ervaring van Anoniem met waarzegster Beau   Ervaring van Anoniem geplaatst op 1 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anouk
  Ervaring met waarzegster Anouk
  Hallo Anouk, ik bel je steeds met de zelfde vragen en je blijft steeds zeggen dat het goed komt en weer contact krijg met die ene persoon( je weet wel wie). Steeds weer heb je gelijk, je zei me zelfs dit weekend ga je hem zien en ja hoor is ook gebeurt. Ik heb een leuk weekend gehad. Je bent de beste hier op de lijn dank je wel voor alles. Liefs Anneke.




Ervaring van anneke met waarzegster Anouk   Ervaring van anneke met waarzegster Anouk   Ervaring van anneke geplaatst op 1 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Shiloh
  Ervaring met waarzegster Shiloh
  Wauw wauw wauw Shiloh. Sorry dat ik je zolang voor me gehouden
heb. Supergesprek met je gehad. Heel goed bij het invoelen, bedankt voor de wijze raad. Mooi om te horen dat het goed gaat met mijn vader.
Je bent een heel spontaan medium. Dank je voor alles wat je mij verteld hebt neem het zeker mee. Ik geef je nog een warme knuffel C.




Ervaring van C met waarzegster Shiloh   Ervaring van C met waarzegster Shiloh   Ervaring van C geplaatst op 1 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Shiloh  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anouk
  Ervaring met waarzegster Anouk
  Anouk, ik heb het huis gekocht voor de strakke prijs dat je aangaf. Ik geloofde niet dat dat zou lukken, maar ze hebben mijn bod aanvaard. Dank je wel, weer zat je er pal op.




Ervaring van nicole met waarzegster Anouk   Ervaring van nicole met waarzegster Anouk   Ervaring van nicole geplaatst op 31 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegster-tilburg.nl - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegster-tilburg.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegster-tilburg.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegster-tilburg.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden