Home Ervaringen Tilburg Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegster-tilburg.nl


  Waarzegsters uit Tilburg kijken in de glazen bol
Paswoord vergeten?
     
  Online waarzegster uit Tilburg kijkt in de kristallen bol en voorspelt uw toekomst. Antwoord van de online waarzegster uit Tilburg op uw vragen.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzegsters Daghoroscoop  Stier door  waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door  waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door  waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door  waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door  waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door  waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door  waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegster Maddy
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Tilburg?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Tilburg van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Tilburg.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegster-tilburg.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Tilburg had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maddy
  Ervaring met waarzegster Maddy
  Hoi Maddy,
De belminuten waren op zondagavond laat. We hadden het over werken in het onderwijs en mijn geheime liefde. Dank je wel voor je consult. En vond het heel fijn om met je te kletsen. Heeft me goed gedaan. Groetjes.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Maddy   Ervaring van Anoniem met waarzegster Maddy   Ervaring van Anoniem geplaatst op 20 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Maddy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maddy
  Ervaring met waarzegster Maddy
  Wouw , wat is deze dame goed en lief zeg , bij het bekijken van een foto , sloeg ze meteen de spijker op de kop .




Ervaring van s. met waarzegster Maddy   Ervaring van s. met waarzegster Maddy   Ervaring van s. geplaatst op 11 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Maddy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maddy
  Ervaring met waarzegster Maddy
  Echt top , zij stelde mij gerust . dit had ik echt nodig . Dank je .




Ervaring van Kylie met waarzegster Maddy   Ervaring van Kylie met waarzegster Maddy   Ervaring van Kylie geplaatst op 26 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Maddy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maddy
  Ervaring met waarzegster Maddy
  Het was een heel fijn gesprek. Je geeft op een heldere manier inzichten waar ik echt veel aan heb. Realistisch, to-the-point en je geeft ook ruimte voor mijn verhaal. Ik dacht dat hij nooit meer contact met mij zou opnemen en na 8 maanden is dat toch gebeurd. Jij bleef het zien en zeggen al had ik de hoop verloren. Je bent een topper .




Ervaring van Anomiem met waarzegster Maddy   Ervaring van Anomiem met waarzegster Maddy   Ervaring van Anomiem geplaatst op 8 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Maddy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maddy
  Ervaring met waarzegster Maddy
  Steeds geduldig, ook al vraag je 1000 keer hetzelfde, ze blijft zuiver en oprecht. Medelevend en begripvol. Eerlijk en to the point. Men kan zich geen betere wensen. Bel je gauw weer.




Ervaring van Twan met waarzegster Maddy   Ervaring van Twan met waarzegster Maddy   Ervaring van Twan geplaatst op 3 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Maddy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maddy
  Ervaring met waarzegster Maddy
  Geweldig vrouw om mee te praten, snel en vlot, vooral duidelijk. Dank Nogmaals.




Ervaring van Sel met waarzegster Maddy   Ervaring van Sel met waarzegster Maddy   Ervaring van Sel geplaatst op 22 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Maddy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maddy
  Ervaring met waarzegster Maddy
  Hallo maddy

Bedankt voor je topadvies
Wat je verteld heb is uitgekomen
Je ben een topper en aanrader
En ik zal je snel weer terug bellen
Nogmaals bedankt voor je adviezen.




Ervaring van Jack met waarzegster Maddy   Ervaring van Jack met waarzegster Maddy   Ervaring van Jack geplaatst op 17 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Maddy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maddy
  Ervaring met waarzegster Maddy
  Oh Maddy je hebt een favoriet erbij. Super bedankt voor de Reading. In no time vertelde je mij hoe hij zich voelde en de uitkomst. Echt een aanrader.




Ervaring van Nooria met waarzegster Maddy   Ervaring van Nooria met waarzegster Maddy   Ervaring van Nooria geplaatst op 13 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Maddy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maddy
  Ervaring met waarzegster Maddy
  Lieve Maddy, bedankt voor alle heldere antwoorden en goede adviezen. Die ik heel goed kan gebruiken en met liefde ontvang. X.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Maddy   Ervaring van Anoniem met waarzegster Maddy   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Maddy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maddy
  Ervaring met waarzegster Maddy
  Lieve maddy, spreek je al verschillende maanden en vindt jou fantastisch. je spreekt steeds de waarheid en alles komt uit. Het is ook aangenaam met jou te praten en apprecieer jouw bruikbare advies. je bent echt een aanrader. Ik hou je op de hoogte.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Maddy   Ervaring van Anoniem met waarzegster Maddy   Ervaring van Anoniem geplaatst op 5 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Maddy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maddy
  Ervaring met waarzegster Maddy
  Ik heb je vanavnd gesproken je ben een aanrader.
Alles wat je vertelde klopte.en bedankt voor het advies en je coaching en reading.
Heb gelijk weer een positieve kijk op het leven.




Ervaring van Jack met waarzegster Maddy   Ervaring van Jack met waarzegster Maddy   Ervaring van Jack geplaatst op 30 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Maddy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maddy
  Ervaring met waarzegster Maddy
  Hallo Maddy,

Je hebt mij in het verleden een paar jaar terug zo ontzettend goed geholpen met vele dingen en je voorspellingen waren ook behoorlijk raak.
Binnenkort laat ik mij weer horen. Bedankt dat je altijd voor me klaar staat wanneer ik het moeilijk heb.

Groet,

Gert.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Maddy   Ervaring van Anoniem met waarzegster Maddy   Ervaring van Anoniem geplaatst op 14 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Maddy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maddy
  Ervaring met waarzegster Maddy
  Bedankt voor je hulp het is al weer een tijd geleden dat ik je heb gesproken maar alles is wel uitgekomen wat je mij had verteld. Ben ontzettend blij met je.




Ervaring van Rosie met waarzegster Maddy   Ervaring van Rosie met waarzegster Maddy   Ervaring van Rosie geplaatst op 10 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Maddy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maddy
  Ervaring met waarzegster Maddy
  Maddy heeft een prettige, rustige en optimistische stem waardoor je gelijk op je gemak voelt. De legging duidde ze vlot, krachtig, realistisch en heel herkenbaar. Ik hoop dat je voorspellingen gaan uitkomen. ik bel je zeker weer.




Ervaring van Thea met waarzegster Maddy   Ervaring van Thea met waarzegster Maddy   Ervaring van Thea geplaatst op 17 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Maddy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maddy
  Ervaring met waarzegster Maddy
  Hallo Maddy, bedankt voor het fijne en verhelderend gesprek. jij geeft mij inzichten in mijn situatie waar ik dankbaar voor ben.




Ervaring van Hans met waarzegster Maddy   Ervaring van Hans met waarzegster Maddy   Ervaring van Hans geplaatst op 10 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Maddy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maddy
  Ervaring met waarzegster Maddy
  Onlangs gesproken met Maddy. Het was een zeer aangenaam en prettig gesprek. Maddie had het een en ander voorspeld voor mijn relatie op korte termijn. Dit is ook werkelijk uitgekomen. Ik wil Maddie erg bedanken. Zij is echt een aanrader op het gebied van relaties. Manu .




Ervaring van Manu met waarzegster Maddy   Ervaring van Manu met waarzegster Maddy   Ervaring van Manu geplaatst op 3 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Maddy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maddy
  Ervaring met waarzegster Maddy
  Lieve Maddy,

Een hele fijne reading. Je bevestigde alles wat er speelde in de relatie. Vooral en zijn emoties en het hoe en waarom.
Je zag ook duidelijk zijn gevoelens naar mij toe liggen in de relatie. Heel erg fijn om met jou te praten. Bel je gauw weer eens liefs Linda .




Ervaring van Linda met waarzegster Maddy   Ervaring van Linda met waarzegster Maddy   Ervaring van Linda geplaatst op 12 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Maddy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maddy
  Ervaring met waarzegster Maddy
  Woorden schieten mij te kort om u te bedanken. Zo mooi, zo zuiver. Ik heb weer alle vertrouwen dat het goed komt. Warme knuffel.




Ervaring van Roshni met waarzegster Maddy   Ervaring van Roshni met waarzegster Maddy   Ervaring van Roshni geplaatst op 21 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Maddy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maddy
  Ervaring met waarzegster Maddy
  Beste Maddy, wat ben ik blij jou ontmoet te hebben op deze lijn.
Ik zit in een lastige situatie en jij ?loodst? mij er perfect doorheen.

Hoop dat de voorspellingen uitkomen, ik kan niet wachten. Ben er klaar voor om verder te gaan. Dankzij jou weet ik dat mijn geduld beloond zal worden en heb ik de kracht om vol te houden. Ontzettend bedankt voor je luisterend oor en je inzichten.

Tot snel weer en dan hoop ik met het goede nieuws. Liefs .




Ervaring van Anoniem met waarzegster Maddy   Ervaring van Anoniem met waarzegster Maddy   Ervaring van Anoniem geplaatst op 15 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Maddy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maddy
  Ervaring met waarzegster Maddy
  Je bent echt AMAZING goed.

Alles wat je me vertelde klopte in details.
Zonder dat je ik je ook maar iets verteld heb.

Je voorspellingen komen ook steeds 1 voor 1 weer uit.
Wanneer hij contact zou opnemen en wanneer we elkaar zien. Je bent een TOPPER.




Ervaring van Fleur met waarzegster Maddy   Ervaring van Fleur met waarzegster Maddy   Ervaring van Fleur geplaatst op 26 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Maddy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maddy
  Ervaring met waarzegster Maddy
  Bedankt voor je fijne gesprek. Je wist me veel informatie mee te geven over mij en mijn vriend. Ook voor de toekomst, wat er gaat komen. Super thanx.




Ervaring van Tes met waarzegster Maddy   Ervaring van Tes met waarzegster Maddy   Ervaring van Tes geplaatst op 26 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Maddy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maddy
  Ervaring met waarzegster Maddy
  Maddy hartelijk bedankt je bent goed voelt alles goed aan. Ben erg onder de indruk en je bent spontaan en vriendelijk tot de volgende consult.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Maddy   Ervaring van Anoniem met waarzegster Maddy   Ervaring van Anoniem geplaatst op 3 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Maddy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maddy
  Ervaring met waarzegster Maddy
  Hallo Maddy

Ik wil je graag bedanken voor je mooie consult. Ik voel me veel rustiger en er is al 1 ding uitgekomen. Dank je wel voor alles en ik bel je gauw weer.
Groetjes S .




Ervaring van Simone met waarzegster Maddy   Ervaring van Simone met waarzegster Maddy   Ervaring van Simone geplaatst op 13 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Maddy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maddy
  Ervaring met waarzegster Maddy
  Je bent heel goed. De voorspellingen komen een voor een uit. Echt een aanrader. Liefs.




Ervaring van Lila met waarzegster Maddy   Ervaring van Lila met waarzegster Maddy   Ervaring van Lila geplaatst op 5 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Maddy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maddy
  Ervaring met waarzegster Maddy
  Alweer een fijn oppeppend gesprek gehad, ik mag dus nog steeds hoopvol en positief afwachten. Bedankt voor je warmte en steun met je lieve en warme stem .A en G.




Ervaring van A en G met waarzegster Maddy   Ervaring van A en G met waarzegster Maddy   Ervaring van A en G geplaatst op 13 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Maddy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maddy
  Ervaring met waarzegster Maddy
  Maddy je bent een zachte en lieve dame met een stem die rust geeft en je hebt me goede raad gegeven. Nu positief blijven en wachten tot je voorspelling uitkomt. Bedankt, hoopvolle A en G.




Ervaring van A en G met waarzegster Maddy   Ervaring van A en G met waarzegster Maddy   Ervaring van A en G geplaatst op 6 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Maddy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maddy
  Ervaring met waarzegster Maddy
  Wat een geweldige vrouw, Duidelijk en zacht tegelijk. Gesprekken met jou geven me rust en overzicht. Bedankt Lila.




Ervaring van Lila met waarzegster Maddy   Ervaring van Lila met waarzegster Maddy   Ervaring van Lila geplaatst op 3 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Maddy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maddy
  Ervaring met waarzegster Maddy
  Wat een hartverwarmd gesprek heb ik gehad met jou.
Je bent heel direct en ons gesprek heeft mij een gerust gevoel gegeven.
Goed voorspeld, bedankt.




Ervaring van Janey met waarzegster Maddy   Ervaring van Janey met waarzegster Maddy   Ervaring van Janey geplaatst op 30 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Maddy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maddy
  Ervaring met waarzegster Maddy
  Lieve Maddy,


Je e-mailconsult was super om te lezen, ergens weet ik het wel, maar gewoon de woorden kunnen lezen bezorgde me een enorme rust. Als je overdag online bent zal ik je zeker nog proberen te bellen, Ik dank je uit de grond van mijn hart. je bezorgde me een glimlach op mijn gezicht bij het ontdekken van die mooie woorden.




Ervaring van krista met waarzegster Maddy   Ervaring van krista met waarzegster Maddy   Ervaring van krista geplaatst op 3 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Maddy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maddy
  Ervaring met waarzegster Maddy
  Lieve Maddy bedankt Voor je heldere uitleg. Helaas waren mijn kredietjes op. Maar je was helder en duidelijk. Bedankt Voor de tips. Vielen dank Lisa.




Ervaring van mercedesss20 met waarzegster Maddy   Ervaring van mercedesss20 met waarzegster Maddy   Ervaring van mercedesss20 geplaatst op 19 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Maddy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maddy
  Ervaring met waarzegster Maddy
  Lieve Maddy, weeral had je gelijk. ik dank je enorm . Dikke knuffel van Leentje.




Ervaring van Leentje met waarzegster Maddy   Ervaring van Leentje met waarzegster Maddy   Ervaring van Leentje geplaatst op 10 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Maddy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maddy
  Ervaring met waarzegster Maddy
  Net een heel fijn verhelderend gesprek gehad met Maddy. Mijn gevoel klopte waar ik over twijfelde. Het gaf mij een bevestiging.
Bedankt Maddy.




Ervaring van D met waarzegster Maddy   Ervaring van D met waarzegster Maddy   Ervaring van D geplaatst op 25 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Maddy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maddy
  Ervaring met waarzegster Maddy
  Bedankt voor je voorspellingen en waardevolle inzichten. Ik bel zeker nog eens terug.Je eerste voorspelling is al uitgekomen. Super bedankt. Manuela.




Ervaring van Manuela met waarzegster Maddy   Ervaring van Manuela met waarzegster Maddy   Ervaring van Manuela geplaatst op 15 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Maddy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maddy
  Ervaring met waarzegster Maddy
  Wauw dit is de eerste keer dat ik je spreek , ik ben verbaasd , je hebt me heel goed geholpen, weet je (grenzen trekken) dat ga ik zeker doen ., ik weet dat je ook niet voor iedereen het positieve kan meegeven, maar je bent heel eerlijk in wat je meegeeft , mijn ervaring met je was supergoed , dank je wel en wens je nog veel geluk toe dikke knuffel .xxxx.




Ervaring van Hart op de juiste plaats met waarzegster Maddy   Ervaring van Hart op de juiste plaats met waarzegster Maddy   Ervaring van Hart op de juiste plaats geplaatst op 24 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Maddy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maddy
  Ervaring met waarzegster Maddy
  Dank je wel voor de steun en het mooie consult.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Maddy   Ervaring van Anoniem met waarzegster Maddy   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Maddy  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegster-tilburg.nl - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegster-tilburg.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegster-tilburg.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegster-tilburg.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden