Home Ervaringen Tilburg Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegster-tilburg.nl


  Waarzegsters uit Tilburg kijken in de glazen bol
Paswoord vergeten?
     
  Online waarzegster uit Tilburg kijkt in de kristallen bol en voorspelt uw toekomst. Antwoord van de online waarzegster uit Tilburg op uw vragen.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzegsters Daghoroscoop  Stier door  waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door  waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door  waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door  waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door  waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door  waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door  waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegster Annicka
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Tilburg?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Tilburg van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Tilburg.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegster-tilburg.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Tilburg had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Annicka
  Ervaring met waarzegster Annicka
  Wauw lieve Annicka, ik vroeg je enkel of je de kaartjes wilde leggen op mijn relatie. Ik vroeg je verder niets en heb je niet verteld maar wat jij mocht zien en kon vertellen zat er pats boem zo raak op. Alles klopte tot in detail. Ik heb vertrouwen in jou en de rest van de Reading en heb er ook zeker vertrouwen in dat de rest gaat uitkomen. Dankjewel voor je luisterend oor en je adviezen. Je bent een schat en echt een geweldige vrouw.




Ervaring van S met waarzegster Annicka   Ervaring van S met waarzegster Annicka   Ervaring van S geplaatst op 19 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Annicka
  Ervaring met waarzegster Annicka
  Lieve Annicka,
Dank voor de emailconsult en aanvullende telefoongesprekken die wij met elkaar hebben gehad. Zo ontzettend bijzonder om met jou te spreken. Je geeft me op een hele fijne manier inzicht, vertrouwen en vooral heeel veel rust kracht. Je readings zijn zo helder en duidelijk. Topper. Tot gauw. Liefs, N. Ik blijf nog wel even plakken, haha.




Ervaring van N met waarzegster Annicka   Ervaring van N met waarzegster Annicka   Ervaring van N geplaatst op 7 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Annicka
  Ervaring met waarzegster Annicka
  Annicka is een top medium. Ze is zuiver, oprecht en bovenal ontzettend lief, geen enkele vraag is Annicka te veel. Haar reading is echt eerlijk, no nonsens, ze zegt waar het op staat en wat je kunt verwachten. Tot gauw Annicka. Veel liefs van R.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Annicka   Ervaring van Anoniem met waarzegster Annicka   Ervaring van Anoniem geplaatst op 1 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Annicka
  Ervaring met waarzegster Annicka
  Lieve Annicka,

Dank je wel voor de prachtige mail die ik ontvangen heb vanmiddag. Zo gedetailleerd met maar een enkele vraag. Je hebt helemaal gezien waar ik in stond en nu sta. Dat geeft me veel vertrouwen richting de toekomst en laat dit je zeker weten.

Vaak ben je op de lijn wanneer ik er ook op zit. Je bent absoluut een aanwinst.

Lieve groet.A.




Ervaring van A met waarzegster Annicka   Ervaring van A met waarzegster Annicka   Ervaring van A geplaatst op 30 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Annicka
  Ervaring met waarzegster Annicka
  Lieve Annicka, deze reading was voor ons allen veel duidelijker. We hopen echt dat alles uitkomt zoals je alles beschreef. Het doet ons goed, dit alles te hebben gelezen, bedankt.




Ervaring van Claudia met waarzegster Annicka   Ervaring van Claudia met waarzegster Annicka   Ervaring van Claudia geplaatst op 24 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Annicka
  Ervaring met waarzegster Annicka
  Hartelijk dank, ik vond het een mooi verslag, hopelijk komt het uit.




Ervaring van Claudia met waarzegster Annicka   Ervaring van Claudia met waarzegster Annicka   Ervaring van Claudia geplaatst op 24 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Annicka
  Ervaring met waarzegster Annicka
  Een vriendelijke dame met humor. Bedankt voor de mooie reading. Nu afwachten wanneer het allemaal uitkomt. Als je mijn naam ziet, weet je wie ik ben.
Liefs,

"Onontdekte Parel".




Ervaring van Onontdekte parel met waarzegster Annicka   Ervaring van Onontdekte parel met waarzegster Annicka   Ervaring van Onontdekte parel geplaatst op 23 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Annicka
  Ervaring met waarzegster Annicka
  Lieve Annicka,

Ontzettend bedankt voor je super uitgebreide email consult. En bedankt ook voor het reinigen van mijn chakras. Erg lief. Dankjewel.

Liefs, Karin xxx.




Ervaring van Karin met waarzegster Annicka   Ervaring van Karin met waarzegster Annicka   Ervaring van Karin geplaatst op 21 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Annicka
  Ervaring met waarzegster Annicka
  Annicka, ik heb je om een emailconsult gevraagd omdat ik meestal zelf online ben op momenten dat jij er ook bent. Ik moet zeggen mindblowing, ik heb nooit eerder en dan bedoel ik echt nooit, zoveel correcte informatie gekregen. Buiten natuurlijk hetgeen wat nog moet komen. Ik wil je bedanken om je snelle antwoorden en je ook al werk ik zelf op de lijn van harte aanbevelen aan iedereen die straigt to the point antwoorden wil, waar ik zelf in mijn readings ook naar streef. Dikke pluim voor je gave.




Ervaring van ... met waarzegster Annicka   Ervaring van ... met waarzegster Annicka   Ervaring van ... geplaatst op 18 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Annicka
  Ervaring met waarzegster Annicka
  heel bijzonder, 2 vragen waar ik zo mooi en compleet antwoord op kreeg. heel waardevol ook, SUPER DANK.




Ervaring van Maaike met waarzegster Annicka   Ervaring van Maaike met waarzegster Annicka   Ervaring van Maaike geplaatst op 17 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Annicka
  Ervaring met waarzegster Annicka
  Wauw, wauw. Ik kon Annicka maar niet telefonisch te pakken krijgen, en had daarom voor het allereerst een e-mailconsult aangevraagd.
Ben heel erg blij dat ik dat heb gedaan. Had binnen een paar uur een uitgebreide mail met zeer gedetailleerde toelichting, exacte persoonsbeschrijvingen en duidelijke voorspellingen. Het verleden en heden was erg specifiek omschreven en klopt precies.

Wanneer er een toekomstvoorspelling is uitgekomen zal ik dat hier laten weten.

Dank voor het zorgvuldige consult. Tot gauw.




Ervaring van Mandy met waarzegster Annicka   Ervaring van Mandy met waarzegster Annicka   Ervaring van Mandy geplaatst op 15 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Annicka
  Ervaring met waarzegster Annicka
  Annicka is in 1 woord GEWELDIG. Ze voelt uitstekend aan en komt met zeer wijs advies. Helpt je op weg en doet een stapje meer. Geen vraag of situatie is haar vreemd en ze is ontzettend liefdevol. Ik kan alleen maar vol lof over Annicka zijn gezien het feit hoeveel zij voor mij en mijn relatie betekent. Liefs, Mira.




Ervaring van Mira met waarzegster Annicka   Ervaring van Mira met waarzegster Annicka   Ervaring van Mira geplaatst op 10 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Annicka
  Ervaring met waarzegster Annicka
  Lieve Annicka, veel dank voor de zuivere, oprechte en gedetailleerde consult, voor mij is het allemaal duidelijk geworden. Je voelt alles goed aan. En ik hoef me geen zorgen te maken. Ik wacht de voorspelling (op korte termijn) af en ik zal gauw weer contact opnemen. Top. Veel liefs, R.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Annicka   Ervaring van Anoniem met waarzegster Annicka   Ervaring van Anoniem geplaatst op 3 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Annicka
  Ervaring met waarzegster Annicka
  Amai, net jou mail ontvangen. Ik ben er even onderste boven van. ik kreeg kou toen ik dit aan het doorlezen was. Ik heb er al en geloof me met veel contact gehad en mails uitgewisseld, maar dit? Ongelooflijk goed. Volledig raak, ook op werk en financien. Bedankt. Mij hoor je zeker nog. Gr Evi.




Ervaring van Evi met waarzegster Annicka   Ervaring van Evi met waarzegster Annicka   Ervaring van Evi geplaatst op 2 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Annicka
  Ervaring met waarzegster Annicka
  Heel mooi gesprek gehad. Heel vriendelijke vrouw. Direct rake punten. Voelde meteen goed aan. Zeker een aanrader op de lijn.




Ervaring van Sonja met waarzegster Annicka   Ervaring van Sonja met waarzegster Annicka   Ervaring van Sonja geplaatst op 2 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Annicka
  Ervaring met waarzegster Annicka
  Nieuw op de lijn. Heb er maar 1 woord voor GEWELDIG. Hele lieve dame geeft erg veel juiste informatie op korte tijd.
Een echte aanrader
Dank je wel voor de reading
X.




Ervaring van A met waarzegster Annicka   Ervaring van A met waarzegster Annicka   Ervaring van A geplaatst op 31 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Annicka
  Ervaring met waarzegster Annicka
  Heel fijn gesprek gehad met u. Ik bel zeker nog terug.




Ervaring van Sinti met waarzegster Annicka   Ervaring van Sinti met waarzegster Annicka   Ervaring van Sinti geplaatst op 30 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Annicka
  Ervaring met waarzegster Annicka
  Annick is een aanwinst voor de lijn. Ze is duidelijk in haar inzichten
een aanrader dus .
R.




Ervaring van Rafael met waarzegster Annicka   Ervaring van Rafael met waarzegster Annicka   Ervaring van Rafael geplaatst op 25 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Annicka
  Ervaring met waarzegster Annicka
  Lieve Annick, daarnet jou eindelijk te pakken gekregen. Het was het wachten waard. Vanaf het eerste woord had je mij mee in de hele reading. Je bent heel goed in aanvoelen en de situatie heel goed in te schatten zonder een feel good show van te maken. Hele rake dingen gezien en gezegd zonder dat ik jou iets gezegd had. Je legt alles heel goed en gedetailleerd uit en altijd eerlijk en met respect. Ik heb jou als bijzonder puur, zuiver en steengoed hervaren. Ik heb alle vertrouwen in jouw voorspelling. Bedankt voor het fijne gesprek en zuivere en oprechte reading. Heb er enorm veel aangehad aan jouw tips en ga ermee aan de slag. Wensen, geloven en vertrouwen. Lieve groetjes. Sofie.




Ervaring van Sofie met waarzegster Annicka   Ervaring van Sofie met waarzegster Annicka   Ervaring van Sofie geplaatst op 25 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Annicka
  Ervaring met waarzegster Annicka
  Lieve Annicka.
Wat een mooie en fijne reading. De manier waarop je alles uit kan leggen en dingen vertelt die je vooraf echt niet kon weten. Je hebt mij echt weer in mijn kracht gezet en rust gegeven. Ik geloof absoluut dat de boodschappen en voorspellingen uitkomen. Ik groei graag samen met je mee en laten we samen die handleiding maken.

Veel liefs, Sam.




Ervaring van Sam met waarzegster Annicka   Ervaring van Sam met waarzegster Annicka   Ervaring van Sam geplaatst op 24 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Annicka
  Ervaring met waarzegster Annicka
  Ik ben zeer tevreden wat je allemaal zag en vertelde uit je kaarten.het klopte helemaal.De uitleg van de kaartlegging is heel plezant, ik kon wel uren met je praten en heel leerrijk.TOP.Tot de volgende Linda.




Ervaring van linda met waarzegster Annicka   Ervaring van linda met waarzegster Annicka   Ervaring van linda geplaatst op 22 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Annicka
  Ervaring met waarzegster Annicka
  Zojuist een prima gesprek gehad met Annicka. Zag veel beelden voor de toekomst. Nu hopen dat het uitkomt. Mooie Reading.




Ervaring van Steef met waarzegster Annicka   Ervaring van Steef met waarzegster Annicka   Ervaring van Steef geplaatst op 20 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegster-tilburg.nl - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegster-tilburg.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegster-tilburg.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegster-tilburg.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden